Tui Na-massage

Tui Na-massage is een dynamische massage en maakt samen met acupunctuur en
shiatsu-therapie deel uit van de traditionele Chinese geneeskunst. De term Tui Na komt uit het Chinees en verwijst naar de krachtige aanpak van deze praktijk gerichte geneeswijze:
‘tui” betekent duw en ‘na” betekent greep. Met Tui Na, zoals dat in China wordt toegepast worden problemen behandeld waarvoor in het westen osteopaten, chiropractors, fysiotherapeuten of sportmasseurs nodig zijn. Tui Na is echter effectiever, omdat het niet alleen effect heeft op de spieren en gewrichten, maar ook op een dieper niveau, doordat het de stroming van vitale levensenergie in het lichaam beïnvloedt.

Hot Stone

Een populaire ontstressende en ontspannende massage. Een massage vorm die zowel het lichaam als geest kalmeert. Tijdens de massage worden er heerlijke oliën en warme natuurlijke basalt stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen. Naast ontspanning zorgt een hotstone massage voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op met:


Shiatsu Happy Fit

Kerkweg 7B
7961 AA
Ruinerwold

T 06 30651570
E info@shiatsuhappyfit.nl